Інноваційні технології для харчової промисловості

Куник О. М., Нагребельна А. С., Матюнка Е. В.

Визначення впливу технологічного режиму на якість і властивості пшеничного хліба

Єщенко К. О., Салєба Л. В.

Дослідження комплексної переробки томатів

Ульянов М. Д., Мельник І. В.

Технологічні аспекти використання меду у рецептурах пива

Ковальова О. С., Александрова А. О., Жидко В. І.

Особливості виробництва харчових проростків

Гуцало І. В., Літвинчук С. І.

Система для багатокомпонентного аналізу якості сільськогосподарської продукції, кормів і сировини

А. В. Мартинюк, Ю. М. Білик, І. Ю. Садовий, Б.І. Купець

Модель гідропонної установки для потреб агропромислового комплексу
More info
Ми в соцмережах
links
Галерея
Контакти
Phone: (0382)777-360 Email: tksv@khnu.km.ua
Кафедра ТКШВ
29001 ХНУ
Інститутська 5