Кафедра ТКШВ

Кафедра технології і конструювання швейних виробів

Хмельницького нацiонального унiверситету

Кафедра ТКШВ
Меню сайта

Мы Вконтакте

Фейсбук

Твиттер

Корисні посилання
  • Хмельницький національний університет
  • Дистанційна освіта
  • Інформаційна система "Електронний університет"
  • Модульне середовище для навчання

  • Пошук

    Календар
    «  Январь 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    Статистика

    RSS Головна 17.01.2017, 15:53

    Сучасні аспекти розвитку технології харчових виробництв
    Ф.М. КрисакОсобливості визначення якості миття коренеплодів
    А.А. Садовніков,О. В. Басков,Т.В. МаляренкоДослідження впливу рослинних компонентів на якість кисломолочних згустків
    А.В. ДолудаНавчання майбутніх інженерів проектуванню підприємств харчової промисловості у ВНЗ: проблеми та перспективи
    Copyright MyCorp © 2017
    Яндекс.Метрика
    Rambler's Top100