Кафедра ТКШВ

Кафедра технології і конструювання швейних виробів

Хмельницького нацiонального унiверситету

Кафедра ТКШВ
Меню сайта

Мы Вконтакте

Фейсбук

Твиттер

Корисні посилання
  • Хмельницький національний університет
  • Дистанційна освіта
  • Інформаційна система "Електронний університет"
  • Модульне середовище для навчання

  • Пошук

    Календар
    «  Июнь 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930

    Статистика

    RSS Головна 23.06.2017, 03:08

    Сучасні аспекти розвитку технології харчових виробництв
    Ф.М. КрисакОсобливості визначення якості миття коренеплодів
    А.А. Садовніков,О. В. Басков,Т.В. МаляренкоДослідження впливу рослинних компонентів на якість кисломолочних згустків
    А.В. ДолудаНавчання майбутніх інженерів проектуванню підприємств харчової промисловості у ВНЗ: проблеми та перспективи
    Copyright MyCorp © 2017
    Яндекс.Метрика
    Rambler's Top100