Кафедра ТКШВ

Кафедра технології і конструювання швейних виробів

Хмельницького нацiонального унiверситету

Кафедра ТКШВ
Меню сайта

Фейсбук

Твиттер

Корисні посилання
  • Хмельницький національний університет
  • Дистанційна освіта
  • Інформаційна система "Електронний університет"
  • Модульне середовище для навчання

  • Пошук

    Календар
    «  Август 2018  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Статистика

    RSS Головна 15.08.2018, 22:13

    Сучасні аспекти розвитку технології харчових виробництв
    Ф.М. КрисакОсобливості визначення якості миття коренеплодів
    А.А. Садовніков,О. В. Басков,Т.В. МаляренкоДослідження впливу рослинних компонентів на якість кисломолочних згустків
    А.В. ДолудаНавчання майбутніх інженерів проектуванню підприємств харчової промисловості у ВНЗ: проблеми та перспективи
    Copyright MyCorp © 2018
    Яндекс.Метрика
    Rambler's Top100