Кафедра ТКШВ

Кафедра технології і конструювання швейних виробів

Хмельницького нацiонального унiверситету

Кафедра ТКШВ
Меню сайта

Мы Вконтакте

Фейсбук

Твиттер

Корисні посилання
  • Хмельницький національний університет
  • Дистанційна освіта
  • Інформаційна система "Електронний університет"
  • Модульне середовище для навчання

  • Пошук

    Календар
    «  Сентябрь 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930

    Статистика

    RSS Головна 27.09.2017, 00:53

    Сучасні аспекти розвитку технології харчових виробництв
    Ф.М. КрисакОсобливості визначення якості миття коренеплодів
    А.А. Садовніков,О. В. Басков,Т.В. МаляренкоДослідження впливу рослинних компонентів на якість кисломолочних згустків
    А.В. ДолудаНавчання майбутніх інженерів проектуванню підприємств харчової промисловості у ВНЗ: проблеми та перспективи
    Copyright MyCorp © 2017
    Яндекс.Метрика
    Rambler's Top100