Кафедра ТКШВ

Кафедра технології і конструювання швейних виробів

Хмельницького нацiонального унiверситету

Кафедра ТКШВ
Меню сайта

Мы Вконтакте

Фейсбук

Твиттер

Корисні посилання
  • Хмельницький національний університет
  • Дистанційна освіта
  • Інформаційна система "Електронний університет"
  • Модульне середовище для навчання

  • Пошук

    Календар
    «  Июль 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31

    Статистика

    RSS Головна 28.07.2017, 07:39

    Сучасні аспекти розвитку технології харчових виробництв
    Ф.М. КрисакОсобливості визначення якості миття коренеплодів
    А.А. Садовніков,О. В. Басков,Т.В. МаляренкоДослідження впливу рослинних компонентів на якість кисломолочних згустків
    А.В. ДолудаНавчання майбутніх інженерів проектуванню підприємств харчової промисловості у ВНЗ: проблеми та перспективи
    Copyright MyCorp © 2017
    Яндекс.Метрика
    Rambler's Top100