Кафедра ТКШВ

Кафедра технології і конструювання швейних виробів

Хмельницького нацiонального унiверситету

Кафедра ТКШВ
Меню сайта

Фейсбук

Твиттер

Корисні посилання
  • Хмельницький національний університет
  • Дистанційна освіта
  • Інформаційна система "Електронний університет"
  • Модульне середовище для навчання

  • Пошук

    Календар
    «  Январь 2019  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031

    Статистика

    RSS Головна 17.01.2019, 15:12

    Сучасні аспекти розвитку технології харчових виробництв

    Л. А. Дудник, Є. В. Бєляков

    Вплив рН показника ковбасних виробів на здоров’я людини

    Ю. О. Ільченко

    Дослідження якості фарфорових художньо-декоративних виробів з метою покращення їх споживних властивостей

    О. М. Терещенко

    Проблеми впровадження здоров’язбережувальних харчових технологій

    Copyright MyCorp © 2019
    Яндекс.Метрика
    Rambler's Top100