Кафедра ТКШВ

Кафедра технології і конструювання швейних виробів

Хмельницького нацiонального унiверситету

Кафедра ТКШВ
Меню сайта

Мы Вконтакте

Фейсбук

Твиттер

Корисні посилання
  • Хмельницький національний університет
  • Дистанційна освіта
  • Інформаційна система "Електронний університет"
  • Модульне середовище для навчання

  • Пошук

    Календар
    «  Март 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Статистика

    RSS Головна 25.03.2017, 18:30

    Сучасні аспекти розвитку технології харчових виробництв

    Л. А. Дудник, Є. В. Бєляков

    Вплив рН показника ковбасних виробів на здоров’я людини

    Ю. О. Ільченко

    Дослідження якості фарфорових художньо-декоративних виробів з метою покращення їх споживних властивостей

    О. М. Терещенко

    Проблеми впровадження здоров’язбережувальних харчових технологій

    Copyright MyCorp © 2017
    Яндекс.Метрика
    Rambler's Top100