Кафедра ТКШВ

Кафедра технології і конструювання швейних виробів

Хмельницького нацiонального унiверситету

Кафедра ТКШВ
Меню сайта

Мы Вконтакте

Фейсбук

Твиттер

Корисні посилання
  • Хмельницький національний університет
  • Дистанційна освіта
  • Інформаційна система "Електронний університет"
  • Модульне середовище для навчання

  • Пошук

    Календар
    «  Январь 2018  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031

    Статистика

    RSS Головна 22.01.2018, 01:42

    Сучасні аспекти розвитку технології харчових виробництв

    Л. А. ДУДНИК

    ПРИНЦИПИ ЗБІЛЬШЕННЯ ТЕРМІНУ ПРИДАТНОСТІ М'ЯСА І М'ЯСОПРОДУКТІВ

    Copyright MyCorp © 2018
    Яндекс.Метрика
    Rambler's Top100