Кафедра ТКШВ

Кафедра технології і конструювання швейних виробів

Хмельницького нацiонального унiверситету

Кафедра ТКШВ
Меню сайта

Фейсбук

Твиттер

Корисні посилання
  • Хмельницький національний університет
  • Дистанційна освіта
  • Інформаційна система "Електронний університет"
  • Модульне середовище для навчання

  • Пошук

    Календар
    «  Июль 2018  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    Статистика

    RSS Головна 22.07.2018, 07:32

    Сучасні аспекти розвитку технології харчових виробництв

    Л. А. ДУДНИК

    ПРИНЦИПИ ЗБІЛЬШЕННЯ ТЕРМІНУ ПРИДАТНОСТІ М'ЯСА І М'ЯСОПРОДУКТІВ

    Copyright MyCorp © 2018
    Яндекс.Метрика
    Rambler's Top100