Кафедра ТКШВ

Кафедра технології і конструювання швейних виробів

Хмельницького нацiонального унiверситету

Кафедра ТКШВ
Меню сайта

Мы Вконтакте

Фейсбук

Твиттер

Корисні посилання
  • Хмельницький національний університет
  • Дистанційна освіта
  • Інформаційна система "Електронний університет"
  • Модульне середовище для навчання

  • Пошук

    Календар
    «  Ноябрь 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930

    Статистика

    RSS Головна 18.11.2017, 16:52

    Сучасні аспекти розвитку технології харчових виробництв

    Л. А. ДУДНИК

    ПРИНЦИПИ ЗБІЛЬШЕННЯ ТЕРМІНУ ПРИДАТНОСТІ М'ЯСА І М'ЯСОПРОДУКТІВ

    Copyright MyCorp © 2017
    Яндекс.Метрика
    Rambler's Top100