Кафедра ТКШВ

Кафедра технології і конструювання швейних виробів

Хмельницького нацiонального унiверситету

Кафедра ТКШВ
Меню сайта

Фейсбук

Твиттер

Корисні посилання
  • Хмельницький національний університет
  • Дистанційна освіта
  • Інформаційна система "Електронний університет"
  • Модульне середовище для навчання

  • Пошук

    Календар
    «  Декабрь 2018  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31

    Статистика

    RSS Головна 11.12.2018, 11:11

    Сучасні аспекти розвитку технології харчових виробництв

     І.В. Гуцало, Ю.В. Коробка, М.О. Пашкевич

    Визначення олеїнової кислоти у зразках насіння соняшнику методом біч-спектроскопії

     Л.І. Руснак

    Маленьке містечко з великими можливостями

     В.К. Іванова, І.В. Золотухіна

    Формування асортименту послуг в закладах ресторанного господарства

     Н.В. Поліщук

    Удосконалення технології виробництва кисломолочних продуктів

     Л.А. Дудник

    Вплив факторів, які впливають на якість м'яса при виготовленні м'ясопродуктів

     Д. В. Попович, Л. Б. Демидчук

    Формування асортименту електропобутових машин для механізації кухонних робіт на ринку україни

     Д. М. Радіонов

    Дослідження мінеральної води на прикладі мінеральної лікувально-столової води «джерело якова»

     Н.Г. Гричук

    Використання ягодів обліпихи як прогресивний напрямок у створенні продуктів функціонального призначення

     О.М. Бовкун, В.Г. Тарасенко

    Перспективний спосіб виробництва аерованих заморожених продуктів
    Copyright MyCorp © 2018
    Яндекс.Метрика
    Rambler's Top100