Сучасні аспекти розвитку технології харчових виробництв

 І.В. Гуцало, Ю.В. Коробка, М.О. Пашкевич

Визначення олеїнової кислоти у зразках насіння соняшнику методом біч-спектроскопії

 Л.І. Руснак

Маленьке містечко з великими можливостями

 В.К. Іванова, І.В. Золотухіна

Формування асортименту послуг в закладах ресторанного господарства

 Н.В. Поліщук

Удосконалення технології виробництва кисломолочних продуктів

 Л.А. Дудник

Вплив факторів, які впливають на якість м'яса при виготовленні м'ясопродуктів

 Д. В. Попович, Л. Б. Демидчук

Формування асортименту електропобутових машин для механізації кухонних робіт на ринку україни

 Д. М. Радіонов

Дослідження мінеральної води на прикладі мінеральної лікувально-столової води «джерело якова»

 Н.Г. Гричук

Використання ягодів обліпихи як прогресивний напрямок у створенні продуктів функціонального призначення

 О.М. Бовкун, В.Г. Тарасенко

Перспективний спосіб виробництва аерованих заморожених продуктів
More info
Ми в соцмережах
links
Галерея
Контакти
Phone: (0382)777-360 Email: tksv@khnu.km.ua
Кафедра ТКШВ
29001 ХНУ
Інститутська 5